Поново бесни пси власти реже и нападају кукавички из даљине, кријући се иза имена хероја са Кошара. Покушавајући да се представе да су они ти коју су бранили ову државу док смо “ми” – они који мисле другачије, на мети њихових кукавичких језика. Бошко Обрадовић је добио претеће (кукавичко) анонимно писмо од тзв. “Хероја Кошара” у коме су сви виђенији људи опозиције а међу њима и наш потпредседник Лепомир Бакић. Кукавице су нацртале свима нама мету на лицу. Као и до сада, као што је чињено и Оливеру Ивановићу, Милану Јовановићу, сада цртају мете Татјани Војтеховски, Ивану Ивановићу, Сергеју Трифуновићу и свима нама који смо опозиционари ове власти.

По ко зна који пут, Вучићеви гласници урлају како ми позивамо на линч, убијање, насиље, силовања док истовремено управо то сами раде, како сми на то већ упозоравали. Татјани Војтеховски прете да ће силовати и њу и њену ћерку а затим их убити, све остале неће силовати јер нисмо одговарајућег пола мада верујем да би неко од њих и то учинио само да зна да једном неће бити откривен и кажњен.

Претње женама, новинарима, људима који не мисле исто као и они, то су све лажне пароле које свакодневно просипају у медијски мрак. Све који говоре или чине другачије, гуше, гасе, прете, подмићују. Тако су покушали и са Иваном Ивановићем. Дивим се Ивану јер је новинар са интегритетом и одбио је новац који му је понуђен да замагљује медије и пружа привид како ето он и даље говори против власти а нико га не дира (само да мало смањи “гас”).

Гнушамо се циничних и лажних изјава како је власт та која је угрожена зато што не мисли као ми. Гнушамо се цртања мета и насиља. Гнушамо се анонимних претњи самозваних хероја који се крију иза безличних писама. Гнушамо се искривљеног огледала које власт свакодневно ставља испред нас како би они који немају приступ другачијој мисли, живели у убеђењу како су данас хлеб платили бахреинским динаром а не Вучићевим.

Мислите да су оваква Ваша писма довољна да нас уплаше и зауставе? Опет видите себе у нама као и у свим вашим објавама. Ми се нећемо уплашити! Ми нећемо стати! Ми нећемо одустати! Све док вас склонимо из нашег видокруга!

ПЗБС

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *