JOŠ JEDNA KVALITETNA SLUŽBENA ZNAČKA MUP-a REPUBLIKE SRBIJE VRAĆENA JE NEUPRLJANA. 

Još jedan kvalitetan policajac napuštio je službu, još jedna neuprljana značka 104846 ponosno je vraćena MUP-u Republike Srbije. Nebojsa Radocaj rodjen 06.03.1985 godine zaposlen u SGP ( Stanici Granične policije Kikinda) napustio je posao koji je kao i svi mi radio iz ljubavi. Oženjen je i otac dvoje dece. U MUP Republike Srbije dolazi 2005/2006 godine, preko konkursa za 4 klasu Granične Policije gde smo se upoznali i sprijateljili. Prosek naše 4 klase Granične Policije koja je tada brojala nas 130 graničnih policajaca, bio ocenjen odličnim uspehom ocenom 4,95. Posle skoro 15 godina profesionalnog rada sa beneficijom, i ostvarenih rezultata rada, slobodno mogu reći odličnih rezultata na kontroli prelaska i obezbedjenju državne granice, okačio je ponosno naš dres o klin, baš kao što ga je kao i svi mi ponosno nekada obukao i nosio.

Image may contain: 1 person, tree, outdoor and nature

Tokom svoje profesionalne karije nikada disciplinski nije kažnjavan, niti je imao propuste tokom obavljanja službenih radnji i zadataka. Razlog napuštanja manje više poznat nepoštovanje profesionalaca, karijerno nenapredovanje na osnovu svog rada i ostvarenih rezultata rada, kao i samih godina provednih u našem plavom dresu. Često je boravio na terenu, na obezbedjenju kompene zone bezbednosti i administrativne linije prema AP Kosovo i Metohija. U vremenu kada MUP Republike Srbije sve više liči na dečije zabavište, familijarno rodbinsko rodjačku i stranačku privatnu firmu, gde pojedinci napreduju preko noći, dovedeni sa debilane zvane KPA ili direktno sa ulice preko stranke ili rodjaka, sa nedovoljnim radnim i profesionalnim iskustvom, a ne na profesionalnu službu koja se bavi ozbiljnim poslovima iz domena bezbednosti, koju čine profesionalci koji su godinama u nazad u toku svog rada sticali svoja znanja, razvijali odredjene veštine i ostvarili vrhunske rezultate rada u očuvanju celokupne bezbednosti Republike Srbije i njenih građana, profesionalci iz takve privatne firme odlaze ponosno i dostojanstveno.

Image may contain: 1 person, standing and indoor

Dragi moj brate 104846, dobro došao u svet svih nas ponosnih i dostojanstvenih civila gradjana Republike Srbije koji su pre tebe okačili dres o klin, i ponosno vratili neuprljane službene značke. Učeni smo da služimo državi i gradjanima Republike Srbije, a ne pojedincima i stranačkim poltronima. Država i narod DA, vladajuća stranka NE. Danas odlaziš iz posla podignute glave kao što si nekada i dolazio, ali nemoj da te u skorijoj budućnosti iznenadi poziv da okačeni dres o klin, već sutra ponovo ponosno i dostojanstveno obučeš. Do tog poziva od srca ti u ime svih nas bivših, želim puno uspeha, zdravlja i sreće, kako tebi tako i tvojoj porodici. Srbija gubi najbolje, MI ne gubimo.

Živela 4 klasa Granične Policije Republike Srbije.
Tvoj brat bivša značka 106239. <3  😉Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *