Милосаве, да ли међу запосленима у ГО Раковица (95% чланова СНС-а) има лица оболелих од Ковид 19? Такође да ли има лица са симптомима Ковид 19 ( повишена температура у кућној изолацији)?

Колико је запослених на боловању од почетка и током пандемије КОВИД 19?! Има ли међу активистима СНС ГО Раковица такође оболелих?! Колико има оболелих лица и лица са почетним симптомима Ковид 19, да ли су та лица учествовала у изборној кампањи од врата до врата од почетка до краја марта, као и да ли су били као запослени ангажовани волонтери за доставу хране и лекова најстаријим суграђанима на територији ГО Раковица, којима је ограничено кретање по уредби Владе Р.С.?! Колики број запослених у ГО Раковица( око 200 запослених) од почетка пандемије има обавезу и редовно долази на посао?! Када ће се запослени у ГО Раковица, чланови и активисти СНС-а тестирати на Ковид 19, узимајући у обзир да су у свакодневном контакту са најугроженијом популацијом тј. лицима старијим од 65+?! Уколико има оболелих лица и лица са почетним симптомима Ковид 19, међу запосленима ГО Раковица, чланова и активиста као и волонтера СНС-а са територије ГО Раковица колики је број оболелих?! Не оптужујем, још мање тврдим, само постављам лично теби питања, пошто си ти Милосаве најобавештенији човек у ГО Раковица, а и шире ( Гроцка, Вождовац, Младеновац итд). Моје грађанско право као појединца јесте да поставим питања од јавног значаја, а која су у интересу јавности, као и самих грађана ГО Раковица.


Владимир Савић заменик председника Покрета за безбедну Србију

Текст преузет са сајта Жиг Инфо

http://ziginfo.rs/ostalo/127-licni-stav/12597-savic-pitanja-za-milicka.html?fbclid=IwAR1oaV4AJ3ZfpvT9AM0EKc-v-QZKaLjtfxP0OcsApGEHWQ5UD2ZUFF6uAqo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *