Građanima se obratio i Vladimir Savić zamenik predsednika Pokreta za bezbednu Srbiju, koji je, kako ga je najavio Bećić, časno vratio policijsku značku jer nije želeo da služi ovom režimu.

– Teško mi je da govorim u kraju odakle potiču veliki srpski junaci poput Živojina Mišića, a ujedno znam da vam uskoro stiže jedan gost čije ime neću pominjati, ne zato što se bojim nego zbog toga što me je sramota. Taj čovek je izjavio da je Murat bio najveći vojskovođa, a da mu naše vojskovođe nisu bile ni do kolena. Da li bi pukovnik Milenko Pavlović poleteo onog dana da brani ovu zemlju i ovaj grad da je znao da će se ovo dogoditi – upitao je bivši polocajac.

Rekao je da je danas situacija u Srbiji katastrofalna, mada se to ne vidi u našim medijima

– Kada gledamo medije sve je med i mleko, a kada izađemo u realnost vidimo brojne i velike probleme kao što je zapošljavanje. Niko ne može da dobije posao ako nije član Srpske napredne stranke. Problem je i to što odlaze mladi, naši ljudi se iseljavaju i tamo rade najlošije plaćene poslove. Ovde se otkaz dobija ako ne uđete u autobus i ne uzmete sendvič i flašicu vode. Da li je to normalno? – upitao je Savić.

Savić je govorio i o tme da živimo u državi u kojoj deca diluju drogu jer nemaju adekvatan posao i idu na brz zaradu, u državi u kojoj policajci van dužnosti pljačkaju pošte, u državi u kojoj su povezani kriminal i politika… u državni gde jedni mogu sve, a drugi ne mogu ništa.

I Savić je poručio da je ovo vreme kada treba da budemo jedinstveni i da ne dozvolimo da nas podele i zavade.

– Nije bitno ko kome pripada, bitan je jedna cilj, a to je nova vlast. Kada ova vlast padne neka sako izađe sa svojim programom i neka odmere snage na fer i poštenim izborima – poručio je Vladimir Savić.

https://www.kolubarske.rs/sr/vesti/valjevo/8336/?fbclid=IwAR0GLL5x6bWB25SNf4a0EyJF_XQJytmAekDUDw–VGSSrDfmGg8s6cIySu0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *