Руководство покрета за безбедну Србију

Оснивач и један од првих председника Удружења Грађана Покрет за безбедну Србију

Покојни Председник Златко Сучић IN MEMORIAM ( 1965-2020 )

Рођен 1965. године у Београду. Завршио електро техничку школу “Никола Тесла” затим уписао Ваздухопловну академију у Вршцу. Академију је завршио под санкцијама против СРЈ тако да је напустио ваздухопловство због немогућности запослења. Касније је завршио факултет “ITT Technical institute” у Америци на катедри за компјутерске науке. Накнадно је завршио едукацију за компјутерску форензику.  Технологијом, електроником и алтернативним изворима енергије се бави дуги низ година. Председник  је Управног одбора научног центра “Центар Тесла”, један од првих полазника и помагача у оснивању научног центра “Петница”. Радио у Србији, Русији, Холандији, по политичком убеђењу је либерал.

Бави се астрономијом, био је стручни сарадник на “Народној опсерваторији” на Калемегдану, дуги низ година је радио аматер, поседује важећу пилотску лиценцу. Завршио музичку школу, свира класичну клавирску хармонику, гитару, клавијатуре. Тренирао Џудо и низ година Аикидо у школи Љубомира Врачаревића.

Говори Енглески, Руски и Холандски. Ожењен је, отац једне девојке.

Заменик председника Владимир Савић

Рођен је 25. марта 1981. године у Београду, општина Звездара. Дипломирани је тренер борилачких спортова и вештина-аикидоа, Високе спортске и здравствене школе. Говори енглески језик. Током своје професионалне каријере носио је 4 различите униформе. Војске Југославије, војник Прве категорије 46 змтбр, вод Војне Полиције за посебне намене. Радник службе обезбеђења Окружног Затвора у Београду ( за време Сабље, у посебној притворској јединици Специјалног Суда и Централног Затвора). Од 2006 године, био је припадник Граничне Полиције, станице за обезбеђење државне границе према Републици Хрватској. Од 01.11.2008 године био је полицијски службеник ПУ за град Београд – ПС Палилула. Од 01.04.2015 до 01.03.2017 године био полицијски службеник ПС Чукарица. Радио на свим полицијским пословима и задацима позорник, секторски радник, радник на испомоћи одсеку криминалистичке полиције ( ОКП Палилула). На свим пословима и задацима као припадник МУП-а, остваривао одличне резултате рада.

Један од најбољих београдских униформисаних полицијских службеника 2009/2010, 2011, 2012 године ПС Палилула. Више пута награђиван и похваљиван од тадашњег начелника ПС Палилула потпуковника Горана Мијаиловића, и тадашњег председника градске општине Палилула, Данила Башића. По чину Старији Водник.
МУП Р. Србије напустио на лични захтев 01.03.2017 године, због неслагања са кадровском политиком и систематизацијом радних места, као и лошим каријерним напредовањем професионалаца.

Од Марта 2017 до Јуна.2018 године, Генерални менаџер за безбедност Holding Company Arcadia ltd Mizzi Group Malta. Први странац који је успео да се запосли у холдинг компанији Аркадиа лтд која постоји равно 90 година.

Носилац је црног појаса 3. ДАН у аикидоу. Оснивач Српске Академије Самоодбране – С.А.С., и аутор хуманитарног пројекта ЗАШТИТИМО СЕБЕ И ДРУГЕ.

Шеф интернет тима Тања Милошевић

Рођена 19. априла 1994. године у Чачку. Завршила Прехрамбено- угоститељску школу у Чачку. 

По завршетку средње школе радила је привремене послове.

У слободно време се бавила музиком и тренирала аикидо.